Praktijk voor energetische Heling

Voorwaarden

Als u zich aanmeldt voor een behandeling gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Afspraak maken en betaling

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling,

dan kunt u mij bellen op 06-418 800 24 of een email sturen naar [email protected]

Een afspraak annuleren, kan kosteloos tot 24 uur voorafgaande aan de behandeling. Daarna is het volledige bedrag verschuldigd.

Betaling graag contant na afloop van de behandeling.

Bij behandeling op afstand graag overmaken binnen enkele dagen na behandeling.

U ontvangt de factuur nog dezelfde dag per email.

Disclaimer

Mijn behandelingen zijn geen vervanging voor een behandeling van artsen of specialisten. Als er medische klachten zijn, zal ik ook altijd doorverwijzen naar een (huis) arts. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, ziekte enz. tijdens de behandeling en daarna.

Mijn behandelingen vallen onder alternatieve geneeswijzen en zijn als zodanig geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg.

U dient dan ook niet uw medicatie of artsenbezoeken te staken, zonder overleg met uw behandelend arts of specialist. Hieromtrent aanvaard ik geen aansprakelijkheid. De behandelingen zijn wel een uitstekende aanvulling op reguliere medische behandelingen. Zij kunnen het genezings- en herstelproces aanzienlijk ondersteunen.

Hoewel in het verleden behandelingen zeer goede resultaten hebben opgeleverd, is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt. U blijft te allen tijde persoonlijk verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en die eigen verantwoordelijkheid kan nimmer worden teruggegeven aan de behandelende therapeut.