Praktijk voor energetische Heling

Wat doe ik nog meer?

Indien gewenst, kijk ik naast de energetische behandeling samen met u naar manieren om gezonder en gelukkiger te zijn. De oorzaak van klachten kan ook (emotionele) stress zijn, gebrek aan voedingsstoffen, de manier van leven, gebrek aan zelfliefde en/of niet goed voor jezelf zorgen.

Verstorende factoren thuis of op het werk kunnen ook leiden tot gezondheidsklachten.

Bij de intake voorafgaand aan de eerste behandeling kunnen soms al aanwijzingen voor de oorzaken van gezondheidsproblemen zichtbaar worden.

Er kan dan gekeken worden of u zelf – naast de behandeling – nog iets kunt doen om herhaaldelijk optreden van een klacht of van nieuwe klachten te voorkomen.

Vanuit mijn levenservaring en -wijsheid geef ik in het gesprek handreikingen om meer van het leven te genieten en voor bewustwording van wat je wél en wat je níet gelukkig maakt.

Hoe werk ik?

Ik behandel mensen zowel in mijn praktijk als op afstand.

Ik kan u bijvoorbeeld op afstand behandelen wanneer u op vakantie acute klachten krijgt, aan het werk bent, of om wat voor reden ook liever thuis wilt blijven.

Aangezien energie geen afstanden kent, is een behandeling op afstand even waardevol en effectief als bij mij in de praktijk.

Ik ondersteun soms ook een ingreep in het ziekenhuis of bij de tandarts terwijl deze plaatsvindt. Mensen zijn door de gelijktijdige behandeling meer ontspannen en de genezing na een ingreep kan positief beïnvloed worden.

Bij een behandeling in mijn praktijk ligt u lekker warm onder een deken op de massagetafel en kunt u geheel ontspannen. Mocht u in slaap vallen – wat vaker voorkomt – dan is de behandeling even effectief.

Een energetische behandeling helpt ook bij dieren, en kan ter plaatse of op afstand gebeuren.

Genezing gebeurt vaak al tijdens de behandeling.

De Duitse professor F.A. Popp van het International Institute of Biophysics in Neuss, noemde dit “the Instant phenomenon” (“das Sekundenphänomen”).

De behandeling is dan zo gericht en effectief dat de oorzaak van het gezondheidsprobleem meteen wordt aangeraakt waardoor de genezing bijna onmiddellijk plaatsvindt.

Het is trouwens niet nodig om in de werkzaamheid van de behandeling te geloven.

Wel moet men zich ervoor openstellen, anders kan er niets gebeuren.

Ik mag namelijk nooit iemand tegen zijn wil in behandelen.

Graag ben ik u van dienst met alles wat ik ter beschikking heb.

Uiteraard behandel ik alle afspraken en gesprekken strikt vertrouwelijk.